Direkt till innehållet
En del av Region Halland
STINA VELOCETTE HALMSTAD
Inställt, Halmstad 2020-11-20

STINA VELOCETTE HALMSTAD

INSTÄLLT

Konserten är inställd.

Vi har valt att ställa in konserten på grund av nya restriktioner rörande smittspridningen av Covid-19 i Halland.

Här kan du läsa mer om de nya restriktionerna.

 

En liveshow fylld av pondus och kvinnokraft

Artisten, låtskrivaren och producenten Stina Velocette har släppt solomusik sedan 2015.

2016 släpptes Stina Velocettes två första låtar som soloartist och ett starkt sug efter mer väcktes på kort tid. Stina har redan hunnit få låttitlar och textrader intatuerade av personer som påverkats av texterna. Hon har överösts med meddelanden på sociala medier från kvinnor som sagt att dom relaterar och tackat för att hon är den kollektiva rösten för sånt dom gått igenom. Debut-EP:n ”Motljus” (2017) fick mycket uppmärksamhet för sina målande, starka och feministiska texter.

Hösten 2017 släppte hon singeln ”Ska det va såhär” som fick ett enormt genomslag. Låten skrev Stina inspirerad av alla berättelser som kvinnor delat med sig i och med #metoo – som en hyllning och kampsång till sina systrar. 2017-2019 har Stina Velocette turnérat landet runt med sitt crew. . Hösten 2019 släpptes fullängdaren NIO LIV, innehållande 11 spår. Detta är hennes första solo-album.

Stina är dock långt ifrån en nybörjare. Hon har en gedigen katalog tillsammans med tidigare projekt och grupper och har varit en central del av Sveriges hiphop- och reggaescen i snart två decennium. Förutom hennes imponerade samarbeten med artister som Roffe Ruff, Syster Sol, Etzia och Kapten Röd har hon varit aktiv med de egna grupperna ”Äkta Kärlek” (2005-2008) och ”Serengeti” (2008-2014).

Våren 2020 skulle Stina Velocette ut på turné med albumet NIO LIV men de hann bara göra ett enda gig innan pandemin satte stopp för konserterna. Nu är Velocette och hennes crew mer taggade än någonsin att möta publiken. När hon står på scen gör hon det tillsammans med DJ, dansare och kör. Hela crewet består av kvinnor.

På scenen

Stina Velocette, DJ Miss Jen, Sophia Tako, Julia Erlandsson

Lyssna och följ

Spotify

Insta: @stinavelocette

FB: Stina Velocette

www.stinavelocette.se

Information


Var: Inställt, Halmstad

När: 2020-11-20 19:30

Länkar:

Arrangörer

Musik Hallandia

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev