Direkt till innehållet
En del av Region Halland
THE GHOST OF PAUL REVERE
Hwitan, Tryckhallen, Falkenberg 2020-04-10

THE GHOST OF PAUL REVERE

INSTÄLLT

Till följd av de reserestriktioner som myndigheterna i USA infört på grund av coronaviruset, har The Ghost of Paul Revere tvingats att flytta fram sin turné i Skandinavien. Ny turnéperiod meddelas så snart läget klarnat.

För återköp av biljett, kontakta den lokala arrangören eller platsen där biljetten köptes.

 

Den amerikanska gruppen The Ghost of Paul Revere har ofta placerats i folk/bluegrass-fållan eftersom sättning med gitarr, bas och banjo för tankarna dit. Men någon traditionell musik handlar det inte om. Trion från Portland, Maine formades av Radiohead, Beatles, Led Zeppelin och Pink Floyd och deras låtar är mer indiepop än folk. Men med närheten, intensiteten och energin från den bästa folkmusiken. The Ghost of Paul Revere har mycket gemensamt med band som Mipso, Caamp, Susto, Wilderado och Trampled By Turtles, både i sättet att skapa musik och i förmågan att nå en publik som normalt sett gör allt för att undvika banjo.

Praktisk info

Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris. Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

 

Information


Var: Hwitan, Tryckhallen, Falkenberg

När: 2020-04-10 21:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev