Direkt till innehållet
En del av Region Halland
TILL KVÄLLEN - EN ROMANS OCH DUETTAFTON
Varbergs Teater, Varberg 2023-09-24

TILL KVÄLLEN - EN ROMANS OCH DUETTAFTON

Klassiskt i Varberg

Den åländska sopranen Sofie Asplund gick ut Operahögskolan i Stockholm 2013. Hon är flitigt anlitad som konsertsolist och framträdde vid Nobelprisutdelningen i Stockholm 2019. Hon nominerades 2022 till en grammis för sin första soloskiva, tillsammans med Lunds Kammarsolister.

Matilda Paulsson är en etablerad operasångare på de nordiska scenerna. Hon har studerat vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Royal Academy of Music i London och Operahögskolan i Stockholm. Hon är även en mycket uppskattad konsertsångare och utkom 2009 med sin första solo-CD.

Bengt Forsberg är en namnkunnig pianist och organist, utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg. Han har ofta framträtt tillsammans med sångerskan Anne-Sofie von Otter och är en återkommande röst i radions Musikrevyn i P1. Han invaldes 1997 som ledamot av Kungl. Musikaliska Akademien och tilldelades 2019 Medaljen för tonkonstens främjande.

Biljetter säljs på plats utanför konsertlokalen en timme före konsertens början. Betala med Swish eller kontanter. Vi kan tyvärr inte erbjuda kortbetalning.

Legato logga utan text

Information


Var: Varbergs Teater, Varberg

När: 2023-09-24 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev