Direkt till innehållet
En del av Region Halland
TRIO WOLSKI
Jälluntofta hembygdsgård, Unnaryd 2020-07-09

TRIO WOLSKI

9 juli kl 19.00 i Unnaryd

Trio Wolskis musik är en mix av traditionella nordiska folkmelodier och egna kompositioner. Genomarbetade arrangemang varvas med fria improvisationer och med deras instrumentsättning skapar de musik som ständigt skiftar i dynamik och intensitet. Gruppen har sin bas i folkmusiken men det har inte hindrat dem från att bryta traditionen och ge konserter utanför den traditionella folk- & världsmusikscenen.

Gruppen blev nominerad till årets nykomling på Danish Music Awards Folk 2016 och fick därefter möjlighet att spela på flera stora folkmusikscener runtom i Sverige och Danmark. Våren 2018 blev de nominerade till årets nykomlingar på Folk- & Världsmusikgalan och samma vår släppte de också sitt första album ”Late Bloomer”. Hösten 2018 medverkade de som musiker i musikalen Pelle Erövaren på Østre Gasværk Teater i Köpenhamn. De ger skolkonserter genom organisationen LMS (Levande musik i skolor) och vann de European Folk Music Awards 2019 av den tyska ”FolkHerbst” tävlingen och konsertserie som gick av stapeln för den 28e gången. Trio Wolski vann både juryns och publikens pris.

Endast 50 biljetter.

Anmäl dig här

 

Information


Var: Jälluntofta hembygdsgård, Unnaryd

När: 2020-07-09 19:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev