Direkt till innehållet
En del av Region Halland
WORKSHOP FÖR IMAGINEDELTAGARE
Nätet, digitalt zoommöte 2021-12-05

WORKSHOP FÖR IMAGINEDELTAGARE

Bokning DIY med Hilma Kekkonen Orrell

Digital workshop för dig som är anmäld till Imagine Halland eller Skåne/Kronoberg.

Hilma Kekkonen Orrell är trots sin unga ålder både erfaren arrangör och bokare. Hon kommer under sin workshop dela med sig av tips på hur du bokar gig och sköter kontakten med spelställen. Du kommer att få lära dig om hur du som artist hanterar och skapar EPKs (elektroniska presskit) och tekniska riders. Eftersom Hilma har varit inblandad i Imagine Västra Götaland kommer ni även få höra lite om hennes erfarenhet av Imagine.

Workshoppen arrangeras som ett samarbete mellan Musik Hallandia och Musik i Syd. Workshoppen arrangeras för de deltagarna som har anmält sig till antingen Imagine Halland eller Imagine Skåne/Kronoberg.

Anmäl dig här

Detta är Hilma

Hilma Kekkonen Orrell är både bokare och arrangör. Hilma har arrangerat musik sedan 16 års ålder då hon startade sin första festival i uppväxtstaden Uddevalla. Därefter har arren, klubbarna och festivalerna varit många och på flera platser i Sverige och Europa. Sedan några år är hon aktiv med bokningsbolaget HKO Bookings som jobbar både Europa och Sverige. Man hittar henne även i ett antal styrelser, så som styrelsemedlem i Live DMA, kulturungdom, Svensk live och Svensk live unga arrangörsnätverket.

Numera baserad i Stockholm och sedan september in house-bokare på Nomad.

Information


Var: Nätet, digitalt zoommöte

När: 2021-12-05 13:00

Länkar:

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev