Direkt till innehållet
En del av Region Halland

För arrangörer

Arrangörsinformation med tips om att söka stöd, checklistor för att genomföra arrangemang, kammarmusikkatalogen, Musik Hallandias grafisk profil och mycket annat.

Saknar du något? Hör gärna av dig så fyller vi på med mer information.

Angående coronaviruset

29 september avvecklas restriktionerna – alla deltagartak tas bort

Nu lättas restriktionerna! Från och med 29 september 2021 kan våra arrangörer äntligen slå upp portarna helt för alla föreställningar igen. Naturligtvis gäller fortfarande aktsamhet och omsorg, och vi uppmanar dig att stanna hemma om du känner dig sjuk. Vi uppmanar alla besökare att visa fortsatt hänsyn till varandra och till personalen på alla konsertplatser. Det bör fortsatt finnas stationer med handsprit utplacerade runt om i lokalerna.

Vi följer utvecklingen och har en beredskap att agera efter nya direktiv från myndigheterna. Detta kommuniceras i så fall här och direkt med berörda parter.

Har du som arrangör frågor om det nya läget? På regeringens webbsida kan du läsa mer om avvecklingen av Corona-restriktioner.

Eller kontakta Christoffer Andersson, verksamhetsledare Musik Hallandia
+46 73-417 79 74
Christoffer.j.andersson@regionhalland.se

 

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev