Direkt till innehållet
En del av Region Halland

För arrangörer

Är du konsertarrangör, evenemangsbolag eller annan leverantör av kultur- och musikupplevelser? Vill du förstärka kulturens kraft och utveckla musikscenen i Halland tillsammans med oss?

Vårt uppdrag är att driva musikutvecklingen i Halland – och i samarbete med musikarrangörer arbetar vi för att skapa oförglömliga musikevenemang som bygger broar, skapar möten och främjar kreativiteten och öppenheten i regionen.

Vi är modiga

Som Region Hallands helädga musikinstitution har vi erfarenheten, kunskapen, resurserna och modet som krävs för att arrangera allt från mindre spelningar som riktar sig till en smalare målgrupp, till större musikevenemang för en bredare publik. Allt för att skapa en mångfald av musikupplevelser som har något för alla – oavsett ålder, etnicitet eller bakgrund.

Vi erbjuder ekonomiskt stöd, ett brett nätverk och expertrådgivning till våra samarbetspartners. Vi stöttar även föreningslivet, förmedlar kultur i skolan, ger utbildning och kompetensutveckling för arrangörer och vi svarar på frågor om ekonomi, administration, arvoden, teknik och kontrakt.

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev