Direkt till innehållet
En del av Region Halland

AVEMO, MÅRTENSSON& DERWINGER - TRIO

Sång för tre - romans och cabaret.

Ett program med romantiskt 1800-tal, kabarésånger från 1900-talets början och framåtblickande impressionism. På scenen möts tre av Sveriges främsta artister, med mångsidiga konstnärskap och framgångsrika, internationella karriärer:

Kerstin Avemo – hörs på scener över hela Europa, ofta i halsbrytande nyskrivna operaroller, eller som konsertsångerska med ledande orkestrar och dirigenter.

Staffan Mårtensson – soloklarinettist i Kungliga Hovkapellet, Grammisvinnare, även verksam som dirigent, jazzmusiker, konstnärlig ledare.

Love Derwinger – sedan 90-talet etablerad som en av landets främsta och mest egensinniga pianister. På senare år även verksam som skönlitterär författare.

MEDVERKANDE

Medverkande

Kerstin Avemo, sopran

Staffan Mårtensson, klarinett

Love Derwinger, piano

Awemo-martenson-derwinger
Awemo-Mårtensson-Derwinger

Program

Robert Schumann
Tre romanser (klarinett och piano)

Arnold Schönberg
Brettl-Lieder (Cabaret Songs)
– Der genügsame Liebhaber- Einfältiges Lied
– Nachtwandler- Jedem das Seine
– Mahnung- Galathea- Gigerlette
– Seit ich so viele Weiber sah

Claude Debussy
Ur Preludier, bok II
La puerta del vino

Heitor Villa-Lobos
Bachianas Brasileiras nr 5
Aria (Cantilena)

PAUS

Claude Debussy
Première rhapsodie

Kurt Weill
Surabaya Johnny
Nannas Lied
Je ne t’aime pas

Franz Schubert
Der Hirt auf dem Felsen

Period

23–27 okt 2021

Pris

19.000 kr exkl. moms

 • Kundkorg

  Beställ senast 26 februari

  Din beställning ska vara hos Patric Aurell senast 26 februari. Alla angivna priser är grundpriser d v s 25% moms tillkommer. Angivna priser gäller för beställare/arrangörer inom regionerna Skåne, Kronoberg, Halland, Blekinge och Kalmar län. De produktioner som involverar längre resor och/eller övernattningar kan kräva att vi får in fler än en beställning och vi reserverar oss i dessa fall mot enstaka beställning. Berörs du av detta får du meddelande snarast efter sista beställningsdatum. Observera att uppgifter om program som anges här kan ändras efter att denna sida publicerats. För mer detaljerad programinformation - kontakta Patric Aurell.
 • Ladda ner

  Ladda ner

  Observera att samtliga fyra regionala musikinstitutioners logotyper ska finnas med i arrangörens information och marknadsföring av konserten. För att ladda ner logotyper, följ länken till Musik i Syds sida.


  Musik i Syd

 • Kontaktsymbol

  Kontaktuppgifter kammarmusik

  Är du arrangör i Halland och vill beställa en konsert, kontakta Patric Aurell, musikproducent på Musik Hallandia, kontaktuppgifter nedan.


  Patric Aurell

 • Samarbete

  Musik Hallandia producerar tillsammans med Musik i Syd, Musik i Blekinge och Länsmusiken i Kalmar den årliga utbudskatalogen Legato. Utbudet tas fram i samråd med våra sydsvenska kammarmusikarrangörer och målet är att erbjuda en variation av olika program och inriktningar, konstellationer och klanger med såväl svenska som internationella artister och ensembler.

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev