Direkt till innehållet
En del av Region Halland

BLÄDDRINGSBAR PDF

Bläddra i katalogen Legato med utbudet för höst 2021 och vår 2022.

På länken nedan kommer du till den kompletta katalogen där du kan bläddra genom hela utbudet för säsongen 2021-22.

Legato – kammarmusikutbud höst -21 och vår -22

Musik Hallandia producerar i samarbete med Musik i Syd, Musik i Blekinge och Länsmusiken i Kalmar den årliga katalogen Legato med ett kammarmusikutbud, där lokala föreningar och arrangörer kan hitta produktioner som passar i deras egna konsertlokaler. Målet är att erbjuda en variation av olika program och inriktningar, konstellationer och klanger med såväl svenska som internationella artister och ensembler.

För att boka en konsert eller ladda ned pressbilder använder du länkarna nedan.

 

 • Kundkorg

  Beställ senast 26 februari

  Din beställning ska vara hos Patric Aurell senast 26 februari. Alla angivna priser är grundpriser d v s 25% moms tillkommer. Angivna priser gäller för beställare/arrangörer inom regionerna Skåne, Kronoberg, Halland, Blekinge och Kalmar län. De produktioner som involverar längre resor och/eller övernattningar kan kräva att vi får in fler än en beställning och vi reserverar oss i dessa fall mot enstaka beställning. Berörs du av detta får du meddelande snarast efter sista beställningsdatum. Observera att uppgifter om program som anges här kan ändras efter att denna sida publicerats. För mer detaljerad programinformation - kontakta Patric Aurell.
 • Ladda ner

  Ladda ner

  Observera att samtliga fyra regionala musikinstitutioners logotyper ska finnas med i arrangörens information och marknadsföring av konserten. För att ladda ner logotyper, följ länken till Musik i Syds sida.


  Musik i Syd

 • Kontaktsymbol

  Kontaktuppgifter kammarmusik

  Är du arrangör i Halland och vill beställa en konsert, kontakta Patric Aurell, musikproducent på Musik Hallandia, kontaktuppgifter nedan.


  Patric Aurell

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev