Producentmöte Varberg
Producentmöte 10-12/5-2022 – Hur gör vi våra konstnärliga urval?
10/5
12.00-13.00 Ankomst och registrering Hotell Gästis
13.00-14.00 Lunch Gästis Matsalar
14.00-14.30 Inledning och presentation Halland. Hugo Gerlasch-salen
14.30-15.30 ’Rundan’ – nulägesrapportering från de olika verksamheterna
(5 minuters presentation där resp organisation lyfter en spännande sak framåt och en utmaning).
15.30-16.00 Fika – Frukostmatsal Gästis
16.00-16.15 Presentation av Into the woods av Kristoffer Kabell. Hugo Gerlasch-salen
16.15-16.30 Sammanfattning av dagen och introduktion inför kvällen
16.30-17.00 Musik och mingel i lobbyn
17.00-18.30 Fri tid
18.30 Buss avgår till restaurang
19.00-21.30 Middag på John´s Place
21.30 Buss avgår till hotell
11/5
9.00-10.10 Panelsamtal – Hur gör vi våra konstnärliga urval? Hugo Gerlasch-salen
Deltagande: Björn Pettersson (Rootsy Music), Pether Lindgren (Ajabu!), Hilma
Kekkonen Orrell (HKO bookings), Ylva Ratjen (Lupino Live / Impra).
Moderator: Peter Rudvall
10.10-10.30 Fika. Frukostmatsal Gästis
10.30-11.30 Gruppsamtal utifrån panelsamtalet. Hugo Gerlasch-salen
11.30-12.00 Samtal i helgrupp och introduktion för eftermiddagen. Hugo Gerlasch-salen
12.00-13.00 Lunch. Gästis Matsalar
13.00-13.30 Buss till Världsarvet Grimeton Radiostation
13.30-13.45 Presentation Grimeton samt konsert
13.45-14.30 Livekonsert
14.30-15.00 Fika
15.00-15.40 Gruppsamtal kring konsert
15.40-16.00 Fri tid Grimeton
16.00-16.30 Buss till Varberg
16.30-19.00 Fri tid Varberg
19.00-21.30 Middag Hotell Gästis matsalar
12/5
9.00-9.10 Introduktion inför dagen. Hugo Gerlasch-salen
9.10-10.00 Samtal i genregrupp. Hugo Gerlasch-salen, lobbyn
10.00-10.30 Fika. Frukostmatsal Gästis
10.30-11.30 Fortsättning samtal i genregrupp. Hugo Gerlasch-salen, lobbyn
11.30-12.00 Återsamling och samtal i helgrupp. Hugo Gerlasch-salen
12.00-13.00 Lunch. Gästis Matsalar
13.00-13.45 På Turné. Hugo Gerlasch-salen
13.45-14.30 Samtal – Hur tar vi med oss det digitala för att öka samarbetsytor? Hugo Gerlasch-salen
14.30-15.00 Övriga frågor och sammanfattning av dagarna
15.00 Fika och avslut. Frukostmatsal Gästis