Direkt till innehållet
En del av Region Halland

Söka stöd

Vi på Musik Hallandia vill hjälpa dig!

Är du arrangör eller går i tankarna kring att starta upp en verksamhet? Då ska du ta kontakt med någon av våra producenter. Vi kan på olika sätt hjälpa dig på vägen.
Våra producenter har stor kunskap kring att arrangera evenemang och har breda nätverk. Varje vecka ses producenterna i programråd där vi diskuterar idéer och ser på hur vi kan hjälpa till på bästa sätt.

Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Här kan du läsa mer om vilka som stöd finns 

Utökat Expresstöd och andra åtgärder

Vi vill underlätta för kulturskapare, arrangörer och kulturaktörer i den situation som råder med anledning av det nya coronaviruset. Bland annat utökar vi möjligheten att söka Expresstöd.

Tillsammans med våra samarbetspartner strävar vi efter att kulturskapare ska få betalt även för inställda arrangemang. Vi följer kontinuerligt situationen och konsekvenserna för kulturbranschen. Fler åtgärder kommer att vidtas.

Expresstöd

Vi utökar budget och breddar kriterierna för Expresstödet som kan sökas löpande. Vi tar bort åldersrekommendationen och påminner om möjligheten att söka för eget konstnärligt arbete. Vi vill också uppmuntra arrangörer att söka för kreativa typer av arrangemang och metodutveckling som gör att vi tillsammans kan hålla igång branschen och skapa möjligheter för kulturskapare och artister.

Ansök om Expresstöd

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev