Direkt till innehållet
En del av Region Halland

För artister

Scenen är din! Vi vill skapa förutsättningar för musikutövare att sprida sin musik till en bred publik. Genom de arrangemang vi är en del av förmedlar vi varje år många arbetstillfällen för musiker och skapar förutsättningar för unga inom musikområdet att utvecklas.

Vi är delaktiga i cirka 500 evenemang i olika genrer och utformning varje år och vi skapar flera arbetstillfällen för musikutövare. Vi har inga fastanställda musiker utan arbetar uteslutande med det fria professionella musiklivet och utomstående institutioner. Därför är du som musiker viktig för oss.

Musik Hallandias producenter möts varje vecka i programråd där alla förslag och idéer som kommit in tas upp. Vi är väldigt tacksamma för alla inspel som kommer utifrån. Då våra arrangemang sker i samarbete med andra aktörer är de naturligt delaktiga i processen kring det som sedan presenteras genom oss.

Bor eller är du verksam musikutövare i Halland? Hör av dig till oss för att prata om hur vi kan hjälpa dig. Oavsett om du har en lång musikalisk bakgrund eller om du är ung och i starten av din musikaliska bana kan vi ge råd och tillsammans tittar vi på möjligheter.

 

Kontakta oss!

Vill du samarbeta kring en konsert, produktion, eller en idé, vänligen skicka in din förfrågan till musikhallandia@regionhalland.se

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev