Direkt till innehållet
En del av Region Halland

Studiotid

Next Step Halland är ett projekt som vill stötta unga musiker i Halland att ta nästa steg till ett professionellt musicerande. I samarbete med musikstudios i Halland får unga musiker möjlighet att spela in i en professionell studio under handledning och till kraftigt reducerat pris.

Studion sänker först sin ordinarie taxa, därefter betalar Musik Hallandia en större del av beloppet. Musikerna betalar endast 6 000 kronor för tre inspelningsdagar och en dag till mix samt master i en professionell studio.

Projektet riktar sig till seriösa artister/musiker mellan 18-30 år som är bosatta i Halland och som vill ta sitt musicerande till nästa nivå.

Det blir tre ansökningsperioder per år, där ett band väljs ut per gång. Den första omgången var i samarbete med the Sweetspot Recording Studio i Harplinge och nu är det dags för nästa samarbete: Studiomega i Varberg.

I denna omgång riktar sig utlysningen till band inom rockgenren, oavsett om du spelar dödsmetall eller britpop.

Detta är Studiomega

Studiomegas producenter har arbetat med en rad stora namn inom musikvärlden och studion har använts av akter som Arch Enemy, Dead by April, James Labrie och Dragonforce.

Ansökningsperioden är nu stängd

Kontakt

Har du frågor? Kontakta emelie.gunnarsson@regionhalland.se

 

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev