Direkt till innehållet
En del av Region Halland

Lediga jobb

Vi söker en musikproducent till Scenkonstavdelningen

Gillar du att arrangera konserter och att jobba med unga och unga vuxna? Då ska du läsa vidare här:

Arbetsuppgifter

Som producent kommer du i nära samarbete med övriga musikproducenter ansvara för utvecklingen av området kring musik med ett särskilt fokus på unga och unga vuxna. Du kommer att på egen hand driva projekt riktade mot målgruppen. Projektledning och utveckling av nya idéer ingår i arbetsuppgifterna samt ordinarie administrativt arbete som ingår i en producenttjänst.

Tjänsten innefattar att arrangera konserter i samarbete med befintliga arrangörer och på egen hand. En del av främjaruppdraget handlar om att utveckla scenen för pop/rock i ett nära samarbete med det halländska arrangörsledet samt att stärka och utveckla arrangörer och nätverk.

Arbetsplatsens bas är Kulturförvaltningen på Region Halland. Du har arbetsplats i Halmstad men har Halland som arbetsfält.

Tjänsten är ett vikariat mellan 2022-08-15 till och med 2023-05-31.

Om arbetsplatsen

Scenkonstavdelningen är en av fyra avdelningar på Kultur i Halland, Region Hallands kulturverksamhet.

Avdelningen är uppdelad i regional musikinstitution med en verksamhetsledare och 4 producenter som producerar ett varierat och kvalitativt konsert- och festivalutbud i hela Halland. Utbudet görs genom ett nära samarbete med det fria musiklivet, kringliggande regioner och lokala arrangörer. Verksamheten ansvarar för musikutbudet för barn och unga gentemot skola och offentliga arrangörer.

Vi ansvarar även för dansområdet där vi driver institutionen Rum för dans, ett samarbete mellan Kungsbacka, Falkenberg och Region Halland med en verksamhet som bygger på gästspel, residensverksamhet och publikutveckling.

Scenkonstavdelningen har ett övergripande ansvar för hela kulturförvaltningens arbete gentemot barn och unga inom alla konstarter. Vi ansvarar också för det regionala kulturutbudet för 2-18 år samt har främjande uppdrag för de olika scenkonstområdena.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning och/eller erfarenheter inom området som bedöms likvärdiga.

Som sökande ser vi att du har erfarenhet och intresse från arbete med kulturverksamhet ur ett ungdomsperspektiv. Du har god kännedom om musikscenen med särskild kunskap inom pop/rock. Vidare ser vi att du har erfarenheter av planläggning, styrning, budgetering, koordinering samt genomförande och utvärdering av projekt och arrangemang. God kännedom om digitala verktyg och sociala medier samt insyn i hur man arbetar med marknadsföring, sociala medier och delaktighet samt förståelse för arbete i offentlig förvaltningsmiljö.

Som person är du flexibel och är van att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och har vana av att arbeta med flera parallella projekt samtidigt. Vidare ska du ha god datorvana och ha lätt för att uttrycka dig i text och tal och lätt för att knyta kontakter. Du är drivande och har ett starkt engagemang och stor initiativförmåga.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter/kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska och engelska språket, tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan senast 4 april!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Lediga jobb inom Region Halland

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev