Direkt till innehållet
En del av Region Halland

ALLTMER

En musikalisk mötesplats för unga människor från olika kulturer

Med inspiration från nationella projekt som Songlines Sweden skapar ALLTMER en plattform där musik är nyckeln till gemenskap och meningsfull fritid. I nuläget finns två ALLTMER-grupper i Halmstad; ALLTMER gitarr och ALLTMER hiphop. Grupperna leds av unga handledare, som vill dela med sig av sin berättelse om hur musik kan användas som ett verktyg för integration.
Alla mellan 15-25 år är välkomna att delta på träffarna. Målet med ALLTMER är att få unga personer, oavsett bakgrund, involverade i det lokala musik- och kulturlivet.

ALLTMER Gitarr

ALLTMER gitarr leds av Hadi Ali, 21 år från Syrien. Han kom till Sverige 2015 och började vid samma tidpunkt lära sig själv gitarr hemma. Nu vill han inspirera andra att också uttrycka sig genom musik. Han har en nybörjargrupp som det alltid är fullt ös på och en fortsättningsgrupp som gärna visar upp sig på olika scener i Halland.

10 tisdagar i höst – inställt i november

Höstens första möte för nybörjargruppen är 22/9 kl 18.00-20.30 på Nolltrefem i Halmstad. Lektionerna sker i grupp vilket ger eleverna chansen att träffa nya människor, att vara kreativa och att lära sig gitarr samtidigt. Ingen anmälan behövs och det är gratis. Gitarr finns att låna.

Med anledning av de skärpta råden i Halland behöver vi alla hjälpas åt att bromsa smittspridningen. Därför ställer vi in lektionerna under november.

Har du några frågor? Kontakta: emelie.gunnarsson@regionhalland.se

Sker i samarbete med: Musik Hallandia, Halmstad Kommun, ABF Halland.

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev