Direkt till innehållet
En del av Region Halland

ALLTMER

En musikalisk kulturell mötesplats för unga

Med inspiration från nationella projekt som Songlines Sweden skapar ALLTMER en plattform där musik är nyckeln till gemenskap och meningsfull fritid. Grupperna leds av unga handledare, som vill dela med sig av sin berättelse om hur musik kan användas som ett verktyg för integration.
Alla mellan 15-25 år är välkomna att delta på träffarna. Målet med ALLTMER är att få unga personer, oavsett bakgrund, involverade i det lokala musik- och kulturlivet.

ALLTMER Gitarr

I Halmstad finns Alltmer gitarr som leds av Hadi Ali. Han kom till Sverige år 2015 och började vid samma tidpunkt lära sig själv gitarr hemma. Nu vill han inspirera andra att också uttrycka sig genom musik. Han har en nybörjargrupp som det alltid är fullt ös på och en fortsättningsgrupp som gärna visar upp sig på olika scener i Halland. Alltmer Gitarr kommer att fortsätta i Halmstad hösten 2021. Exakta datum för träffarna kommer tidigt i höst.

Till hösten finns också tankar om att dra igång Alltmer i bland annat Laholm. Exakt startdatum kommer i början av hösten.

Gitarrträffarna i Halmstad sker i samarbete med: Musik Hallandia, Halmstad Kommun, ABF Halland.

  • Kontaktsymbol

    Kontaktuppgifter Alltmer

    Har du några frågor? Kontakta musikproducenten Emelie Gunnarsson.


    Emelie

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev