Direkt till innehållet
En del av Region Halland

ALLTMER

En musikalisk kulturell mötesplats för unga

Med inspiration från nationella projekt som Songlines Sweden skapar ALLTMER en plattform där musik är nyckeln till gemenskap och meningsfull fritid. Grupperna leds av unga handledare, som vill dela med sig av sin berättelse om hur musik kan användas som ett verktyg för få unga delaktig i det lokala kulturlivet.

Alla mellan 15-25 år är välkomna att delta på träffarna. Målet med ALLTMER är att få unga personer, oavsett bakgrund, involverade i det lokala musik- och kulturlivet.

ALLTMER Gitarr

I Halmstad leds ALLTMER Gitarr av Hadi Ali. Han kom till Sverige år 2015 och började vid samma tidpunkt lära sig spela gitarr. Nu vill han inspirera andra att också uttrycka sig genom musik.

För information om ALLTMER Gitarr kontakta: Producent Rickard Andersson rickard.r.andersson@regionhalland.se

 

Hösten 22 i Halmstad

Gitarrträffar på Nolltrefem i Halmstad

Start onsdag 28 september kl 18.00 (kursen pågår sedan i 12 veckor)

Föranmälan görs till ansvarig på Nolltrefem (Linnea Thunberg), på mejl: ung@halmstad.se   eller skriv till @nolltrefem på Instagram.

Alla mellan 15-25 år är välkomna, både nybörjare och fortsättning. Lektionerna sker i grupp vilket ger di möjlighet att träffa nya männiksor, vara kreativ och samtidigt lära dig att spela gitarr.

Gitarrträffarna i Halmstad genomförs som ett samarbete mellan Musik Hallandia och Halmstad Kommun

Vid frågor om kursen och anmälan ta kontakt med Linnea Thunberg, 0702735918, linnea.thunberg@halmstad.se

Gitarrträffar på Fyren i Kungsbacka

Start onsdag 28 september kl.18:00-20.00 (kursen pågår sedan i 10 veckor).

Kursen riktar sig både till unga som hänvisats till aktiviteten av friskvårdsteamet samt andra ungdomar som är peppade på att lära sig spela gitarr. Gitarrträffarna genomförs som ett samarbete mellan Musik Hallandia och Kungsbacka kommun. Träffarna leds av ungdomsledaren och gitarristen Nourjeen Mohamad.

Vid frågor om anmälan till kursen i Kungsbacka kontakta: Susanne Löfgren, susanne.lofgren@kungsbacka.se telefon: 0707363134

 

  • Kontaktsymbol

    Kontaktuppgifter Alltmer

    Har du några frågor? Kontakta musikproducenten Rickard Andersson.


    Rickard

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev