Direkt till innehållet
En del av Region Halland

ALLTMER

En musikalisk mötesplats för unga människor från olika kulturer

Med inspiration från nationella projekt som Songlines Sweden vill ALLTMER skapa en plattform där musik är nyckeln till gemenskap och meningsfull fritid. I nuläget finns två ALLTMER-grupper i Halmstad; ALLTMER gitarr och ALLTMER hiphop. Grupperna leds av unga handledare, som vill dela med sig av sin berättelse om hur musik kan användas som ett verktyg för integration.
Alla mellan 15-25 år är välkomna att delta på träffarna. Målet med ALLTMER är att få unga personer, oavsett bakgrund, involverade i det lokala musik- och kulturlivet.

ALLTMER gitarr leds av Hadi Ali, 21 år från Syrien. Han kom till Sverige 2015 och började vid samma tidpunkt lära sig själv gitarr hemma. Nu vill han inspirera andra att också uttrycka sig genom musik. Han har en nybörjargrupp som det alltid är fullt ös på och en fortsättningsgrupp som gärna visar upp sig på olika scener i Halland.

ALLTMER Hiphop handleds av Marwan Madwar, 18 år också från Syrien. Marwan flytta till Sverige 2015 och hans hiphopintresse genomsyrar hela hans vardag. Han rappar på både arabiska och svenska och lägger stor vikt på teknik inom rappens olika delar. Han vill inspirera andra att skriva texter på deras hemspråk men också våga prova på svenska.

Har du några frågor? Kontakta: frida.hall@regionhalland.se

Sker i samarbete med: Musik Hallandia, Halmstad Kommun, ABF Halland.

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev