Direkt till innehållet
En del av Region Halland

ALLTMER

En musikalisk kulturell mötesplats för unga

Med inspiration från nationella projekt som Songlines Sweden skapar ALLTMER en plattform där musik är nyckeln till gemenskap och meningsfull fritid. Grupperna leds av unga handledare, som vill dela med sig av sin berättelse om hur musik kan användas som ett verktyg för få unga delaktig i det lokala kulturlivet.

Alla mellan 15-25 år är välkomna att delta på träffarna. Målet med ALLTMER är att få unga personer, oavsett bakgrund, involverade i det lokala musik- och kulturlivet.

ALLTMER Gitarr

I Halmstad leds ALLTMER Gitarr av Hadi Ali. Han kom till Sverige år 2015 och började vid samma tidpunkt lära sig spela gitarr. Nu vill han inspirera andra att också uttrycka sig genom musik.

Under våren 2022 har vi även en ny ungdomsledare i Kungsbacka som heter Nourjeen Mohamad.

För information om ALLTMER Gitarr kontakta:

Producent Emelie Gunnarsson: emelie.gunnarsson@regionhalland.se

 

Vårens schema

Gitarrträffar på Nolltrefem i Halmstad

Start torsdag 24/2 kl.17.00-20.00 (kursen pågår sedan i 12 veckor)

Föranmälan görs till ansvarig på Nolltrefem (Linnea Thunberg).
Alla mellan 15-25 år är välkomna, både nybörjare och fortsättning. Gitarrträffarna i Halmstad genomförs som ett samarbete mellan Musik Hallandia, Halmstad Kommun och ABF Halland.

Vid frågor om kursen och anmälan ta kontakt med Hadi Ali eller Linnea Thunberg (Nolltrefem): hadi.ali@regionhalland.se eller Linnea Thunberg, 0702735918, linnea.thunberg@halmstad.se

 

Gitarrträffar på Fyren i Kungsbacka

Start onsdag 2 mars kl.18:00-20.00 (kursen pågår sedan i 10 veckor)

Kursen riktar sig både till unga som hänvisats till aktiviteten av friskvårdsteamet samt andra ungdomar som är peppade på att lära sig spela gitarr. Gitarrträffarna genomförs som ett samarbete mellan Musik Hallandia och Kungsbacka kommun. Träffarna leds av ungdomsledaren och gitarristen Nourjeen Mohamad.

Vid frågor om anmälan till kursen i Kungsbacka kontakta: Susanne Löfgren, susanne.lofgren@kungsbacka.se 0707363134

 

  • Kontaktsymbol

    Kontaktuppgifter Alltmer

    Har du några frågor? Kontakta musikproducenten Emelie Gunnarsson.


    Emelie

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev