Direkt till innehållet
En del av Region Halland

ALLTMER

En musikalisk mötesplats för unga människor från olika kulturer

Med inspiration från nationella projekt som Songlines Sweden skapar ALLTMER en plattform där musik är nyckeln till gemenskap och meningsfull fritid. Grupperna leds av unga handledare, som vill dela med sig av sin berättelse om hur musik kan användas som ett verktyg för integration.
Alla mellan 15-25 år är välkomna att delta på träffarna. Målet med ALLTMER är att få unga personer, oavsett bakgrund, involverade i det lokala musik- och kulturlivet.

ALLTMER Gitarr

ALLTMER gitarr leds av Hadi Ali, 21 år från Syrien. Han kom till Sverige 2015 och började vid samma tidpunkt lära sig själv gitarr hemma. Nu vill han inspirera andra att också uttrycka sig genom musik. Han har en nybörjargrupp som det alltid är fullt ös på och en fortsättningsgrupp som gärna visar upp sig på olika scener i Halland.

Gitarrundervisning i mars och april

Har du varit med i Alltmer gitarr förut och är peppad på att fortsätta? Mellan 4 mars och 22 april kommer det att hållas fysiska gitarrträffar varje torsdag. Dessa tillfällen riktar sig till dig som har spelat förut och kan läsa tabs. Det blir en kombination av gruppundervisning och egen coachning med Hadi. Till att börja med kommer undervisningen att hållas i ABF Hallands lokaler i Halmstad.

Undervisningen genomförs i små grupper. För att delta i gitarrträffarna måste du föranmäla dig.

Anmäl dig till: Hadi.Ali@regionhalland.se

Har du några frågor? Kontakta: emelie.gunnarsson@regionhalland.se

Sker i samarbete med: Musik Hallandia, Halmstad Kommun, ABF Halland.

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev