Direkt till innehållet
En del av Region Halland

ALLTMER

En musikalisk kulturell mötesplats för unga

Med inspiration från nationella projekt som Songlines Sweden skapar ALLTMER en plattform där musik är nyckeln till gemenskap och meningsfull fritid. Grupperna leds av unga handledare, som vill dela med sig av sin berättelse om hur musik kan användas som ett verktyg för få unga delaktig i det lokala kulturlivet.

Alla mellan 15-25 år är välkomna att delta på träffarna. Målet med ALLTMER är att få unga personer, oavsett bakgrund, involverade i det lokala musik- och kulturlivet

Våren 24 i Kungsbacka

Start tisdag 5 mars kl.18:00-21.00 på Fyren och återkommer sedan 10 gånger under våren.

Kursen riktar sig både till unga som hänvisats till aktiviteten av friskvårdsteamet samt andra ungdomar som är peppade på att lära sig spela gitarr. Gitarrträffarna genomförs som ett samarbete mellan Musik Hallandia och Kungsbacka kommun. Träffarna leds av ungdomsledaren och gitarristen Nourjeen Mohamad.

Vid frågor om anmälan till kursen i Kungsbacka kontakta: Susanne Löfgren, susanne.lofgren@kungsbacka.se telefon: 0707363134

 

  • Kontaktsymbol

    Kontaktuppgifter Alltmer

    Har du några frågor? Kontakta musikproducenten Emelie Gunnarsson.


    Emelie

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev