Direkt till innehållet
En del av Region Halland

HEJ FRÅN HALLAND

En digitalmusikalisk hälsning.

I tider där musiker och artister inte kan möta sin publik på sina vanliga arenor vill vi göra vad vi kan för att hålla musikscenen levande. Därför har vi skapat en videoserie med hälsningar från Halländska musiker.

Vi vill visa upp den musikaliska bredden som finns i vår avlånga region och lyfta fram alla de talangfulla artister och musiker som har en koppling till Halland, samtidigt som artisterna kan hålla kontakt med publiken.

Hälsningarna presenteras i evenemangskalendern här på vår webbsida och i vår youtube-kanal samt våra andra sociala medier med start vecka 20. Vi planerar att publicera en hälsning i veckan varje onsdag en tid framöver. Så håll utkik efter alla halländska hälsningar här på vår sida.

Hela listan

v 20 Hej från Per Thornberg, jazzmusiker och konstnär (länk till youtube)

v 21 Hej från Nü Fiona, ett band från Unnaryd i Hylte kommun (länk till youtube)

v 22 Hej från Kalle Lönn, en sångare och pianist från Steninge (länk till youtube)

v 23 Hej från Vindla String Quartet, en kammarmusikkvartett med anknytning till Halland (länk till youtube)

v 24 Land of Trees, Marcus Friman, singer/songwriter från Varberg Här kommer du till Land of Tree’s videohälsning (youtube)

v 25 Laila Adèle, soulröst från Halmstad. Här kommer du till Lailas videohälsning (youtube)

v 26 Teresa Indebetou, jazzmusiker, pianist och kompositör från Kungsbacka.  Här kommer du till Teresas hälsning (youtube)

v 27 Northgvate, ett band från Varberg som spelar en form av alternativ metal/hårdrock. Här kommer du till Northgvates hälsning (youtube)

v 28 Evmark Trio: Margaretha Evmark-Sång/Kontrabas, Dan Evmark-Piano/Keyboard och Amelie Evmark-violin. Trion har en personlig framtoning med kompositioner skrivna av Dan Evmark som blandas med egna stämningsfulla tolkningar av svenska visor och jazzklassiker.

Här kommer du till Evmarks hälsning (youtube)

 

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev