Direkt till innehållet
En del av Region Halland

IMAGINE

En musiktävling för dig mellan 13 - 21 år till hösten.

Både Camp och regionfinal är flyttat till hösten!

17/3 beslutade regeringen att all gymnasieundervisning och eftergymnasial undervisning ska bedrivas på distans vilket innebär att vi tyvärr måste flytta fram Imagine Halland 2020, som skulle varit i Varberg 28-29 mars och finalen 18/4.

Är du anmäld redan?

Till höstens camp och regionfinal går vi ut med en helt ny ansökningsomgång, där alla akter som är intresserade av att delta får anmäla sig på nytt.

Vi kommer att kontakta alla anmälda inom kort.

Så snart vi har allt klart skickar vi ut mer information om hur du ska anmäla dig till höstens Imagine.

Projektet arrangeras av Musik Hallandia tillsammans med Varbergs kommun och Amplified Medborgarskolan.

 

Detta är Imagine Halland

Musik Hallandia arrangerar musiktävlingen Imagine Halland för dig som är mellan 13-21 år. Det är en utbildning och tävling som är öppen för alla unga musiker, oavsett musikalisk inriktning och riktar sig till grupper, band och solister.

Imagine Halland består av deltävlingar och en regionfinal där vinnaren går vidare till en nationell final. Utöver tävlingsmomenten läggs stor vikt vid att utbilda de unga musikerna och utveckla deras talang. Detta görs genom workshops och inspirationssamtal. Med Imagine Halland ger vi unga och lovande musiker en chans att utvecklas konstnärligt och bygga ett kontaktnät inom musikvärlden.

Projektet arrangeras av Musik Hallandia tillsammans med Varbergs kommun och Amplified Medborgarskolan.

Läs mer på Imagines sida:

Imaginesweden.se

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev