Direkt till innehållet
En del av Region Halland

IMAGINE

En musiktävling för dig mellan 13 - 21 år.

Nu är det snart dags för anmälningsstart i Sveriges bredaste musiktävling för unga musiker – Imagine. Oavsett om du är medlem i ett band eller en soloakt är Imagine en passande mötesplats för dig. Under Imagine får du träffa andra unga musiker, lära sig om musikbranschen och utvecklas som artist.

Anmälan är nu öppen! Klicka här för att anmäla dig till Imagine.

Här kommer en trailer!

Detta är Imagine Halland

Musik Hallandia arrangerar musiktävlingen Imagine Halland för dig som är mellan 13-21 år. Det är en utbildning och tävling som är öppen för alla unga musiker, oavsett musikalisk inriktning och riktar sig till grupper, band och solister.

Imagine Halland består av deltävlingar och en regionfinal där vinnaren går vidare till en nationell final. Utöver tävlingsmomenten läggs stor vikt vid att utbilda de unga musikerna och utveckla deras talang. Detta görs genom workshops och inspirationssamtal. Med Imagine Halland ger vi unga och lovande musiker en chans att utvecklas konstnärligt och bygga ett kontaktnät inom musikvärlden.

Projektet arrangeras av Musik Hallandia tillsammans med Varbergs kommun och Amplified Medborgarskolan.

Läs mer på Imagines sida:

Imaginesweden.se

Vill du veta mer?

Projektledare: John-Wilhelm Pahlm john-wilhelm.pahlm@regionhalland.se  0708980277

eller

Producent på Musik Hallandia: Emelie Gunnarsson Emelie.gunnarsson@regionhalland.se, 0734011384

 

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev