Direkt till innehållet
En del av Region Halland

REPPA DIN ORT

Ungdomsprojekt i Laholm

Reppa din ort i Laholm med Essa Cham 

Under hösten 2020 drogs projektet Reppa din Ort igång i Laholm. Essa Cham träffade ungdomar i Veinge, Våxtorp och Laholm under 10 veckor. Under träffarna fick ungdomarna skriva och spela in sina egna låtar. Intresset för projektet var stort bland kommunens ungdomar. Därför kommer Reppa din Ort att genomföras i Laholm även under våren 2021 där ungdomarna träffas måndagar och tisdagar i 12 veckor på Aktivitetshuset i Laholm. Projektet pågår mellan 1 mars och 18 maj. Projektet genomförs i små grupper med hänsyn till pandemiläget.

R.D.O (Reppa din ort) är ett projekt för ungdomar i Laholms kommun som går i årskurs 6 upp till årskurs 3 i gymnasiet. Inriktningen är modern urban musik såsom hiphop, reggae och dancehall. Tanken är att ungdomarna ska få komma i kontakt med musik-branschen genom workshops, studiebesök, turné, inspelning och events där de ges möjligheten att utvecklas inom sitt område.

Är du eller någon annan du känner intresserad av att delta?

Anmäl dig till Daniel Johansson på Laholms kommun:

E-post: Daniel.johansson@laholm.se  Mobil: 0702514877

Musikskapande på plats

Målet är att ungdomarna i förorterna i Laholm ska ges lika stor möjlighet att utöva och utvecklas inom sin musikgenre, som de som bor i de större orterna.

– Förhoppningsvis ska vi kunna expandera detta koncept ut i fler kommuner i Halland, säger Emelie Gunnarsson, ungdomsproducent på Musik Hallandia.

Samarbete

Handledare är artisten/producenten Essa Cham (föreningen Off Course) i samarbete och med stöd från ABF, som tagit fram studiematerial och program. Laholms kommun står för lokalerna och Musik Hallandia bistår med kompetens och ekonomiskt stöd.

Mer information lämnas av:

Emelie Gunnarsson, ungdomsproducent Musik Hallandia
E-post: emelie.gunnarsson@regionhalland.se  Mobil: 073-401 13 84

Reppa din ort
Reppa din ort i Laholm med Essa Cham.

Nyhetsbrev

Häng med i vad som händer, när det händer.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om kommande konserter, festivaler och andra evenemang direkt till din mejl.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev